Lig je te slapen of profiteer jij ook mee van de gigantische opkomst van de crypto markt...?

€190+ miljard

Marktkapitalisatie

Cryptocurrency

1988+

Verschillende

Cryptocurrencies

206+

Cryptocurrency

Exchanges

1 - 3+

Nieuwe cryptocurrencies per dag

Cryptocurrencies zijn om te blijven en de ontwikkeling van de Blockchain is nog maar net op gang gekomen... Natuurlijk brengt dit grote risico's met zich mee maar juist ook gigantisch grote kansen. Zo stond Bitcoin begin 2017 nog op $1000,- dollar en Ethereum op $8,- dollar. Van 1.000% winst staat men in de crypto wereld bijna niet meer van op te kijken. Er zijn nog veel meer munten en tokens die deze potentie ook hebben! Zo valt er dus veel rendement te behalen met cryptocurrencies, maar dit kan net zo goed betekenen dat je heel snel je geld verliest. Tenminste als je niet weet wat je doet of als je geen onderzoek doet...

    

 Cryptocurrencies

Bij de Crypto Universiteit zijn we dagelijks bezig om up-to-date te blijven van de crypto markt en veelbelovende (nieuwe) projecten. Het is onze passie om alle ins en outs te weten en dit te delen met jou! We hopen Nederland het land te maken waar het bewustzijn en kennisniveau van cryptocurrencies op zeer hoog niveau is. Zodoende profiteren we als individu en zal ons land weer een gouden eeuw tegemoet gaan!

"Dus als je nog niet geinvesteerd hebt in cryptocurrencies dan loop je gigantische investeringskansen mis!
Bij de Crypto Universiteit leren we jou alles over het investeren in cryptocurrencies en vormen we samen een ijzersterke community die een winstvolle toekomst tegemoet gaat!"

Wat krijg je allemaal wanneer je aansluit bij de Crypto Universiteit

Toegang tot de crypto community

In de community ben je omringd met gelijkgestemden, word je geholpen het beste rendement te behalen en ben je verzekerd van een snel antwoord op al je vragen.

Hoe te starten

Alles word je aangeleerd om aan de slag te gaan met cryptocurrencies, in de community vind je de starters cursus waar stap voor stap word uitgelegd welke stappen je moet nemen om te starten met het handelen in cryptocurrencies, en welke dingen je het best kunt gebruiken.

Markt updates

De markt voor cryptocurrency is speculatief en verandert voortdurend. We helpen je om op de hoogte te blijven via onze kanalen en wekelijkse marktinzichten.

Analyse's en inzichten

We bieden objectieve, fundamentele analyses van de meest populaire en veelbelovende cryptocurrencies.

Kooptips

We geven kooptips omtrent welke cryptomunten of tokens je het beste kunt kopen op de korte termijn en op de lange termijn.

De beste ICO's

ICO’s zijn razend populair en je hoort regelmatig nieuws dat onbewezen startups astronomische hoeveelheden geld ophalen in een korte tijd. Wij zijn dagelijks op zoek naar de beste ICO's en delen deze in de community!

Toegang tot het besloten Telegram kanaal

In ons besloten Telegram kanaal publiceren we onze updates over de crypto markt die je direct binnen krijgt op je telefoon, zodat je snel kunt handelen als het nodig is.

Dus wil je een vliegende start maken en een mooi rendement behalen sluit je dan aan bij de Crypto Universiteit!

Binnenkort gaan we live met een geweldige actie!

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze opening's actie?

  • Als eerste op de hoogte
  • Tijdens de lancering een mooie aanbieding
  • Direct toegang tot ons gratis telegram kanaal
No opt-in form has been selected