Page content

article content

Nieuwsbrief Januari

Het heeft ons de afgelopen maand versteld doen staan over de hoeveelheid mensen die geïnteresseerd zijn in het investeren en traden van cryptocurrencies. Men is op zoek naar informatie voor hoe men kan kopen & verkopen en wat daarbij de beste strategie is. Wij hopen met de Crypto Universiteit juist ook die mensen te helpen en om samen een ijzersterke community te bouwen! Zo helpen we elkaar om in de crypto wereld te overleven en om in kaart te brengen waar het einddoel ligt. Dus niet alleen op de korte termijn, maar juist op de lange termijn waar de crypto markt meer volwassen is geworden.

We zijn de afgelopen tijd dan ook weer getuige geweest van hoe volatiel de crypto markt wel niet kan zijn. Cryptocurrencies daalde grofweg 50% en Bitcoin is nog steeds op zoek naar een bodem. Voordat we omhoog kunnen moeten we een punt bereiken dat meer mensen bereid zijn om te kopen dan om te verkopen. Er is op dit moment al paniek en het is goed mogelijk dat daar nog meer paniek bij zal komen. De bodem wordt namelijk pas gevonden in een marktcyclus wanneer het sentiment het laagste punt heeft bereikt. Dus als jijzelf al op het punt bent gekomen dat je het niet meer ziet zitten en dat je overtuigd bent geraakt dat je moet verkopen… weet dan dat de bodem in zicht is!

Laten we eens uitzoomen en kijken waar we staan met Bitcoin:

Bitcoin support

$8000 geldt als eerste sterke support (met een paniek dip mogelijkheid tot +/- 7500). Volgende sterke support zien we vervolgens bij de $5000, maar in onze opinie zal het gek moeten lopen als Bitcoin daar verder naartoe zakt.

Update 3 februari: We hebben gisteren Bitcoin zien bouncen en vandaag hebben we een retest gezien. De bounce ziet er goed uit en de eerstvolgende resistance ligt bij de $10.000 dollar. Als we die weten te doorbreken dan kijken we naar een resistance van $12.200 dollar. Als de (media) FUD onverminderd door blijft gaan is er nog een kans op een lower low van +/- $7000.

Bij de Crypto Universiteit zijn we georiënteerd op de lange termijn en slaan we ons hoe dan ook dwars door de beren (deprimerende marktsituatie) heen. Dat doen we door middel van het spreiden van onze portfolio en het investeren in projecten die een toegevoegde waarde hebben en het liefst de potentie hebben om een betreffende sector in de wereld compleet te veranderen.

Misschien sta jij al wel te popelen om te beginnen met investeren maar heb je nog geen goed overzicht over hoe het werkt en wat de beste strategie is. Hopelijk heb je dan nog even geduld voor ons te lanceren E-book “Investeren in Cryptocurrency, dat doe je zo!”. We verwachten deze volgende week aan te kondigen!

Er is nu een tijd van accumuleren aangebroken en het moment zal ook weer aanbreken wanneer men het beste (met meer geld) kan instappen. Ons advies is om je orders te spreiden zodat naarmate de bodem gevonden wordt jij voor een mooie gemiddelde prijs hebt gekocht. Als eenmaal het keerpunt is gevonden dan zullen er verscheidene cryptocurrencies weer als raketten de lucht in schieten. We hopen dat jij op dat moment ook aan boort zit!

Vergeet niet om ons Telegram kanaal te joinen om push-notificaties te ontvangen! Onderaan deze mail is er een overzicht te vinden van onze calls die in januari gegeven zijn. Volg ook onze social media kanalen om niets te missen!

Trade veilig & blijf winstgevend!

De Crypto Universiteit

Telegram || Twitter || Facebook

De afgelopen maand hebben we via onze kanalen de volgende calls gegeven:

## ICO’s Alerts ##

• Titanium (BAR)
    BAR tokens werden verkocht voor $1.00 dollar en men kreeg tussen de 10% en 20% bonus erbij. De ICO is uiteindelijk op 18 januari geëindigd doordat het uitverkocht was. De tokens werden kort daarna op de decentrale exchanges verhandeld en de prijs heeft in de tussentijd een All Time High (ATH) van $4.32 bereikt! Al een potentiële ROI van 332%! Op 29 januari heeft Titanium ook officieel aangekondigd dat de tokens op de exchanges HitBTC en FatBTC worden toegevoegd.
  • Sapien Network (SPN)
    ICO is op 31 januari begonnen en heeft op het moment van schrijven $14.5 miljoen opgehaald (Hard Cap = $30 miljoen).
  • Republic Protocol (REN)
    ICO start op 3 februari (whitelist is inmiddels gesloten).
  • Arcblock (ARB)
    ICO start op 4 februari (whitelist is inmiddels gesloten).
  • Remme (REM)
    ICO start op 13 februari (whitelist is inmiddels gesloten).

## Altcoins Alerts ##

• OriginTrail (TRAC)
    Call is gegeven op $0.23 en heeft daarna een ATH gehaald $0.46. Dat had op zeer korte termijn al 100% winst kunnen geven!
  • Zilla (ZIL)
    We hebben een call gedaan voor Zilla voordat deze op de markt kwam met een inschatting wat deze mogelijk waard zal worden in Q2. Bij de lancering was ZIL al 14x de ICO prijs en nu is ZIL aan het consolideren en gaan we op zoek naar een mooie inkoopprijs.
  • SONM (SNM)
    SONM is een veelbelovend project waar wij veel van verwachten in 2018 en daarna, lees ook de blogpost!

## Blogposts ##

Comment Section