SONM

“de universele fog supercomputer aangedreven door de Ethereum blockchain”

De Crypto Universiteit volgt SONM al vanaf het begin en wordt beoordeeld als het meest belovende fog supercomputer project! Dit project heeft $42 Miljoen dollar opgehaald met de ICO vorig jaar zomer en is na een wat beroerde start een ideale token gebleken om te accumuleren.

” Fog computing is een term die door Cisco is bedacht voor de decentralisatie van rekenkracht en opslag. Met decentrale intelligentie kun je vaak efficiënter actie ondernemen naar aanleiding van de verzamelde data en kun je onnodige kosten voor bandbreedte en opslag voorkomen. Dit is een ontwikkeling die steeds breder wordt toegepast en die heel goed hand in hand kan gaan met de gang naar de cloud. Indien nuttig zullen informatiestromen steeds vaker lokaal geanalyseerd en gekwalificeerd worden en waar centrale verwerking meer voor de hand ligt, zal de cloud ingezet worden. Het gevolg is dat het onderscheid tussen cloud en lokaal steeds meer zal vervagen, tot je uiteindelijk een mistig (fog) IT-landschap overhoudt. “

SNM heeft vorige maand (25 december 2017) een Minimal Vial Product (MVP) uitgebracht welke wijzelf ook hebben getest en waarbij we het team hebben voorzien van feedback. Als je verstand hebt van IT en de SONM whitepaper leest dan weet je dat ze van goeden huize komen en dat er absoluut markt is voor dit product. SONM is een Long Term (LT) play voor ons en wij wachten op z’n minst tot augustus/september wanneer de lancering van het product gepland staat!

Wat is SONM?
SONM is een universele fog supercomputer aangedreven door de Ethereum blockchain. SONM’s veilige en kosteneffectieve fog supercomputer is ontworpen voor algemene berekeningen (computing), van mobiele app hosting tot het renderen van video en DNA analyse. Miners van over de hele wereld kunnen ongebruikte computerkracht gebruiken door deel te nemen aan het SONM netwerk.

Naam van het Token (ticker): SNM

Prijs per token: +/- $0.31 cents (ICO prijs omtrent $0.13 cents) // 0.00003901 BTC // 0.00051820 ETH

SNM tokens worden gebruikt als betaalmiddel voor het huren en verhuren van computerkracht.

Marktkapitalisatie +/- $112 miljoen USD (plek +/- 150 op coinmarketcap)
Tokens in omloop: 359,600,000 SNM
Totale voorraad tokens: 444,000,000 SNM

Website: https://sonm.io/
Blog: https://blog.sonm.io/
Telegram: https://t.me/sonm_eng

Kenmerken:

  • Team is sterk en wordt nog steeds uitgebreid > https://sonm.io/structure/
  • Product heeft de hoogste prioriteit en daarna pas marketing.
  • Interoperabiliteit en het aanpassingsvermogen van de techniek laat SONM uitblinken.
  • Mining rigs kunnen eind dit jaar ingezet worden om naast het minen van cryptocurrencies, tussendoor de resources te verhuren (voor een hogere prijs) op de SONM markt op het moment daar vraag naar is.

SONM begint langzaam nu ook de marketing meer op te pakken waardoor veel nieuwe mensen in aanraking komen met SONM. De community groeit gestaag door > Telegram kanaal telt nu 5500+ members!

Waar te koop?
Binance of Liqui > Er worden nog andere grote exchanges verwacht op termijn… wat ook vrijwel altijd met een grote prijsstijging gepaard gaat!
(zie ook: https://coinmarketcap.com/currencies/sonm/#markets)

SNM valt enigszins te vergelijken met Golem/GNT (SNM is veel breder toepasbaar), dat project heeft al veel aan Marketing gedaan en heeft vorige maand ook de Alpha product uitgebracht (na enige vertraging). Golem heeft een All Time High Marktkapitalisatie bereikt van $950+ miljoen dollar. Als SONM ook die richting opgaat dan hebben we het al over een ROI van 600-700%, maar daar kan het zelfs nog makkelijk overheen:

marktaandeel SONM SNM CryptoDe geschatte marktkapitalisatie van ‘cloud computing’ wordt in 2022 geschat op $411 miljard. Als SONM 1% van die markt weet te bemachtigen dan zou de prijs per SNM op +/- $12 dollar uitkomen!

Een bescheiden target voor na de zomer is $2.00. Verder is het verdere verloop sterk afhankelijk van wat bitcoin doet (stijgt bitcoin bijvoorbeeld hard dan zal SNM wel in FIAT prijs stijgen maar niet in Satoshi (bitcoin eenheid). Kun je het niet aan om te zien dat je investering mogelijk eerst aanzienlijk daalt, dan kun je beter niet beginnen aan het investeren in cryptocurrencies! Wat wij in z’n situatie doen? Meer bijkopen natuurlijk!

Roadmap

SONM core

“MVP-testnet”  December 2017   January 2018. (DONE!)
“Rating system pack” (STORJ integratie) februari   maart 2018
“Arbitrage and various features pack” (fees payout en DAO)  mei  juni 2018
“Core IaaS-livenet” (Major release)  juli augustus 2018.
“Next major releases — PaaS development, IaaS” zomer 2018 and daarna (exacte roadmap details worden later vrijgegeven)

SONM wallet
“Wallet prototype”   around December 2017 (DONE!)
“Market GUI”  fubruari  maart 2018
“DAO GUI”   mei  juni 2018.
“Wallet IaaS-livenet”  juli  augustus 2018.

SONM Partnerships

SNM partnerships 2018

Trade Veilig en blijf winstgevend!

Wil jij up-to-date blijven van alle ins en outs binnen de crypto wereld en ben je op zoek naar informatie de beste cryptocurrencies en hoe je het beste kunt investeren daarin? Schrijf je dan nu in voor onze community en join ons Telegram kanaal!

Over de schrijver
Gé
Door

op 27 Jan 2018

Top artikel!! Helder duidelijk en op tijd... begin namelijk een beetje te twijfelen maar na dit artikel gelezen te hebben HODL

Reactie plaatsen